klosjes met tekst
Werkwijze

Het principe

Het uitgangs-principe is dat de klant zelf de stoffen aanlevert voor het te maken product. Nu denkt u misschien maar ik weet er niets van en hoe weet ik dan welke stof en hoeveel ik moet kopen.

Wat dan?

Dat gaat als volgt: u bent geïnteresseerd in, bijvoorbeeld, een blouse en mailt mij met uw vraag. Ik zal vervolgens contact met u opnemen over wat u in gedachten heeft. Ik duik dan in de boeken om te kijken of ik een patroon heb dat zo goed mogelijk past. Een patroon is essentieel voor het naaiwerk. Wel is het zo dat een basis-patroon naar believen aangepast kan worden. In dat geval stuur ik u eerst een getekend plaatje van het patroon en kan er  overleg plaatsvinden.  Na dit overleg maak ik een offerte met daarin prijs voor het maken (dus, exclusief eigen geleverd materiaal, maar inclusief BTW) en een “boodschappenlijstje” met daarop wat u nodig heeft. We kunnen onderling afspreken wie de fournituren (knopen, ritsen en dergelijke) koopt. Als ik ze voor u koop vindt u dit later op uw rekening terug. De gekochte stof stuurt u  naar mij.

Stoffen kopen via internet

 Deze materialen kunt u natuurlijk in reguliere winkels (of op de markt) kopen, maar tegenwoordig is kopen via internet ook een goed alternatief. Als u via internet stoffen koopt kunt u vaak een verschillend adres opgeven voor de factuur (= uzelf) en als afleveradres (= Niekie’s naaidoos). Via de "links" bovenaan deze website zijn een drietal suggesties gedaan voor leveranciers van stoffen en fournituren waarbij ik zelf met regelmaat materialen koop en waar ik zeer tevreden over ben.

Afhandeling van de bestelling

Na het maken stuur ik u een foto van het resultaat. U krijgt dan de definitieve rekening en na betaling van de rekening (inclusief eventuele verzendkosten) stuur ik het eindresultaat toe.

Het is wel zo: bestellen= kopen.

Natuurlijk wordt elk gemaakt kledingstuk voorzien van het “Niekie’s naaidoos” merkje dat garant staat voor service en kwaliteit.

    Home     Foto´s     Contact